schilder

Mijn geschilderde portretten en installaties worden over de hele wereld tentoongesteld. Kunst is, naar mijn mening, Gods geschenk aan de mens. Het is belangrijk voor onze toekomst. Nu probeer ik nieuwe technieken en nieuwe stijlen te ontdekken. Ik hoop door te gaan met wat ik begonnen ben en het verlangen te hebben u te laten zien wat ik weet.

Ik geef geen persoonlijke details ik creëer gevoel

Ik vind het niet leuk om hetzelfde schilderij twee keer aan te bieden. Zoals ik al eerder zei, ik ben geen diepe schilder. Ik denk echter dat schilderijen die diepte hebben en niet compleet zijn, in de categorie van diepe schilders thuishoren. Kunst komt met zijn eigen ingewikkeldheid. Er is waardering en behandeling nodig. Uw mening is belangrijk voor mij.

Ik gebruik acrylverf mediums, zoals acrylverf, aquarelverf, krijt en pastelstiften. Ik stel ook voor om een gelaagde behandeling te gebruiken, zoals wascollage, aquarelverf, of acrylverf op ionische verf. Vaak gebruik ik een combinatie van al deze schildermaterialen. Ik probeer logisch te zijn in mijn aanpak.

Vastleggen van zelf expressie bij portretschilderen

Video ongeveer 10 minuten lang: Mijn Experimentalisme is een theorie van zelfexpressie die op dat moment volledig door mijn hand loopt. Ik bestudeer de manier waarop de menselijke ziel draait om de zelfexpressie. Ons hart klopt op verschillende manieren, onze emoties weerspiegelen op verschillende manieren, onze gedachten veranderen op verschillende manieren. We ervaren al deze dingen in onze geest. De ziel is altijd in beweging. Zij is verbonden met de creatieve geesten. De stroom van materiële kunst en ideologie is het enige dat deze stroom van verandering kan stoppen.

Leave a Reply

Your email address will not be published.