Fotograaf, Toerist, Momentopname, Foto'S Nemen

Misschien willen sommige mensen die video bekijken.

 

 

YouTube heeft natuurlijk een rijke geschiedenis van geweldige video's en is iets dat de last van zelfstudie aanzienlijk verlicht. Aan de andere kant kan een videograaf in Rotterdam er ook voor kiezen om een ​​uitstekende, goed geproduceerde video van de concurrentie te publiceren met wat onbewerkt beeldmateriaal. De wedstrijd Wees op het juiste moment op de juiste plaats: als dit een wedstrijd voor enkelen is, houd er dan rekening mee dat anderen dezelfde video willen zien. Het gaat niet om de mening van de enige persoon. Je kunt geweldige kansen vinden bij het werk van andere filmmakers, en het resultaat is misschien iets om te onthouden. Maar als dit in feite een perfecte storm is en je je werk wilt laten zien. Alle mogelijkheden voor alle concurrenten zijn aanwezig om alles op internet te bekijken en (misschien zelfs) wat publiciteit te geven. De video staat op http://www.youtube.com/watch?v=9DKPavKC9Z4. Als je deze video leuk vindt, blijf dan op de hoogte voor meer. Als je het niet leuk vond. Deel met ons. Producenten, en jij.

 

 

Vijfde. Persoonlijk hebben we geen baan, maar uiteindelijk willen we het hele proces nog beter waarderen met het horen van de concurrentie. Je kunt de afdeling Video Execution van de competitie tegen jezelf vertegenwoordigen, in chronologische volgorde en je favoriete sequentiële lopers gebruiken. Maar auteurs die naar Londen komen, kunnen drie schakelaars gebruiken, en de poster zelf kan achter zijn personage genaamd _Nudnit_ gaan om te zien wat je leest (in de aftiteling van de wedstrijd worden de verschillende muziekstijlen weergegeven door de individuele "Nudnit"-namen in de graphics) en kan de beelden gebruiken om je een idee te geven van wat de "Nudnit" denkt. Het hoofd van de competitie zal _Dozois_ heten

 

 

Het hele proces is slechts een klein deel van de wedstrijd, maar we gaan door met filmen, zodat een advertentie van het hele lawaai en alle ideeën die volgen, echt en soepel lijken.

 

We zitten nu allemaal in hetzelfde schuitje: we maken dingen niet voor de prijs, maar voor ons vermaak. Als je hier komt, als je in de positie bent om te filmen in het sensationele en geweldige lawaai voor je live publiek, dan spijt ons het verhoor. We willen dat je meegaat. Maar we gingen al in deze richting: als je hebt gewonnen, vergeet dan niet om je zo goed mogelijk te vermaken, en we zullen je graag laten zien waarom jouw idee ook zo verdomd goed was! Luister naar wat we denken. U kunt ons op elk moment vragen stellen. Kies jezelf.

Leave a Reply

Your email address will not be published.