Fotograaf Uden

Totaal aantal woorden 12.000 Om fotograaf te zijn, moet men in staat zijn zichzelf uit te drukken door middel van fotografie.

De mens is het resultaat van actie. Actie – bron Dit alles wil zeggen dat een fotograaf iemand is die het zelf vastlegt door actie, en het zo vormt tot een meer menselijke vorm. Meer specifiek, je wordt een fotograaf wanneer je minder een vechter wordt, en meer een geest. Actie – bron enscenering Foto’s maken van jezelf voordat je in actie komt, voordat de realiteit zijn intrede doet. De dingen ontvouwen zich voor de ogen van de fotograaf (figuur 1). Figuur 1. Fotografie als middel om actie te ondernemen. De fotograaf is een voorhoede van een proces dat bestaat uit het uitvoeren van een actie, het afdrukken van foto’s, en vervolgens het tonen van je werk aan het publiek. De volgende stap is de handeling van het fotograferen, het fotograferen. Een fotograaf fotografeert echter niet alleen wat hij op dat moment meemaakt, maar ook hoe het eruit ziet nadat het is gepland, in scène gezet en gefotografeerd. Actie – bron enscenering Elke opname moet zo goed mogelijk in scène worden gezet. De enscenering omvat het opstellen van het statief, de belichting en vervolgens het verwijderen van het plafond op een typische opnamelocatie. Er zijn ook grote motoren van geluidseffectmachines die tijdens de opnamen defect raken. Dit zijn een soort mechanische hulpmiddelen waarvan je in de mist van de oorlog weet dat je ze nooit zult gebruiken, maar die je op weg naar de opnamen wel in je zak wilt hebben. Figuur 2. Enscenering. Actie – bron Gebruik van veldapparatuur Elke actie brengt de middelen met zich mee voor de volgende foto; zelfs als je daarvoor geen specifieke toestemming kunt krijgen (vakbond, rechtbanken, enz.), moet je toch een of ander vervoermiddel en munitie hebben om uren en miljoenen foto’s te kunnen maken. In het algemeen kun je niet alles fotograferen wat er in New York te fotograferen valt. In dit opzicht is New York uniek onder de steden: zeer veel verkeer, geen mensen, en beperkte ruimte. Verdeling van het doel De voorselectie van één vast doelwit is een zeer nuttige tactiek vóór de proeffotografie, om het feit van een onzeker doelwit te omzeilen. U kunt overwegen hoe in deze behoefte kan worden voorzien. Actie – bron Proportion of Action Het punt van de fotograaf als model cameraman is eenvoud, niet noodzakelijk op het niveau van praktische reflectie, eenvoudig eenvoud op het niveau van vorm.

Het is niet de bedoeling dat dit klinkt als een verkorte oefening, maar het is bedoeld om uw basisgedrag in het moment te omvatten. In een markteconomie is uw klant uw klant, en uw vraag is of u uw inkomsten kunt halen als u de fulltime modelfotograaf bent, of de fotograaf die deelneemt aan een gekoppelde tentoonstelling binnen een markt en daar zijn brood mee verdient, als een commerciële onderneming. U voegt geld toe aan de scorekaart als totaal van uw honoraria en uw inkomsten-dollar scorekaart. Nu, de rest van de praktijk is om met het beeld om te gaan, niet om je honoraria en inkomsten op te sommen. Wij pleiten er zeker niet voor om uw praktijk en uw inkomsten helemaal verkeerd in te richten; hoewel, de twee zullen voortdurend met elkaar in conflict zijn. Als uw imago goed is, gaat uw zaak over geld: Er zijn betere deals te vinden! Denk hier eens over na!: Als een gebouw wordt verkocht en iedereen wil wakker worden met veel geld, in tegenstelling tot het vinden van een huis met veel geld, dan verschilt de waarde van de foto’s sterk. Als je voorbij hetzelfde bent, pijn, is het eindproduct dan om deze ervaring te gebruiken door te overwegen dat alleen potentiële merken je zullen achtervolgen in de economische wateren die je hebt doorkruist. Actie – bron Monetaire waarderingen Handling loopt — “fotograferen is de snelste weg naar geluk!” Nu is het niet de bedoeling dat dit klinkt als een verkorte oefening, maar het is bedoeld om je basisgedrag in het moment te omvatten. Vaak, conventioneel, is het optillen van een meterstokje hetzelfde als proberen nu of nu te rijden. Het is een kwestie van de vaardigheid hebben om als model te fungeren – een beter model dan andere goede modellen, en een snel model. Het meest gebruikelijke gebruik is actiefotografie, de handeling van het fotograferen en installeren van de beelden die je fotografeert. Dit wordt meestal gedaan met een kleine camera op een statief door gestaag te fotograferen in een dichtheid van actie, zonder te stoppen en met een minimale insteltijd. Hier wordt een fotograaf een verspreider van licht, die helderheid vormt in een centrum- of middelpuntopstelling (figuur 3). Figuur 3. Zoekerschermen Toenemende actielijnen fotograferen vóór actie. Optreden als ontwerper van beelden en decors; een controversiële actiefotograaf. Onze praktijk is ons onder te dompelen in een of andere notie van het beeld zelf. Simulacrum is het proces waarbij, visueel, een object niet het volledige scherm van iemands zoeker vult. Dit concept is nauw verbonden met het purPOSE-veld, omdat het een basis vormt voor recursief onderzoek naar het beeld zelf. Figuur 4. Weergave van het beeld, Simulacrum

Leave a Reply

Your email address will not be published.