Photobooth

 

 

 

In het geval dat we onze verbeelding en creativiteit niet volledig uitputten, nemen we foto’s in onze DJ’s booth, of vermaken we ons met het verkennen van het grasveld. We gebruiken ook graag de grote, comfortabele zetels in de Snooze Box om… nou ja, te snoozen. De accenten die je kunt leggen met de groene zetels zijn gewoon geweldig.

Natuurlijk maken we nog steeds al onze afdrukken hier in Australië met een Xerox machine. Als je je favoriete foto’s zou kunnen fotokopiëren, zou je het doen, want we doen mee om te winnen, toch?

(Het Orange ticket geeft je nog steeds 200 foto’s, maar sinds we een VR headset aan de mix hebben toegevoegd, kunnen we niet super behulpzaam zijn. En met een 250mm lens zou het maar een symbolische indruk geven van Brown fisheye beeld).

Badgasten, prinsessen, olympiërs en serie-ondernemers

Wij hebben een van de meest diverse groepen terugkomers, en zijn altijd blij om mensen uit alle lagen van de bevolking uit te nodigen in een van onze interactieve zones. Of u nu een oudere burger bent die zijn garderobe wil opfrissen, of een jonge aspirant-ondernemer, wij hebben iets dat uw creativiteit zal voeden en een prachtige fotografe in staat zal stellen haar werk met u te delen.

Dus hoe is het om in onze photobooths op pad te gaan met Moeder Natuur tijdens een fotosessie in 2014? Had ik al gezegd dat Audrey zojuist haar trouwringen heeft laten transformeren in mooie Puccini gevulde wolk? Je kunt dat gebeuren heel goed zien in de makkelijk te lezen foto’s hieronder.

De plaats

Toen ik locaties zocht, werd het duidelijk dat Dublin Airport een logische keuze was. Het is ‘s nachts indrukwekkend levendig en het is een geweldige achtergrond om foto’s te maken.

Het veld

De Sony a7R II is echt de ster in onze photobooth. Een snelle processor met een 14 MP sensor, we hadden iets nodig dat onze techniek liet zien, zelfs bij zeer weinig licht. Deze camera dient samen met de Chinese Muur als de modus C van de operator. De Sony is veruit de snelste in zijn soort, maar we voegen ook een hotshoe toe zodat je de Riflescope kunt aansluiten. Het gebruik van de 2.7K sensor helpt ons om de scherptediepte te vergroten, van twee voet tot acht voet.

LED’s & Weer

Met stroboscooplicht hebben we heldere zachte groentinten op onze groene en groenige blauwtinten. s Nachts, en vooral in de zomer wanneer onze fotografie *echt* spannend wordt, worden onze sterren echt verlicht! We gebruiken LED Arvale lampen, zodat je ze nog net in het frame onder de lampen kunt zien.

Ophangen.

Ons jongleren, zoals je kunt zien, is een van onze favoriete dingen om te doen. Iemand heeft het wat groter gemaakt, maar ik vond het lijken op deze supersterke Newton; en niet dat, maar een menselijk lichaam dat danst op een Dubstep deuntje.

Steun onze visie…

Wij hebben een zeer klein ondersteunend netwerk. Gelukkig hebben we een geweldig team van fotografen met creatieve vaardigheden en een toewijding om onze site op de eerste plaats te zetten. Zoals elke ploeg, hebben we hulp nodig met de uitrusting. Gelukkig zijn er tal van functies die al onze vaste klanten effectief springen in deze dagen. Het beste van alles is dat het beloningssysteem ons gemotiveerd en enthousiast houdt, zodat we unieke (dat betekent schone!) inhoud blijven brengen tegen een betaalbare prijs!

Blauw of Roze?

Toen Roll and Red in 2005 begon, wilden we creatieve fotopakketten voor u maken! Meer dan 18 jaar later doorbreken we nog steeds de artistieke grenzen hier op onze photobooths. Dus, als je geïnteresseerd bent in een langzame, meditatieve en inspirerende fotografie-ervaring, en je wilt deel uitmaken van de groeiende politieke beweging en kunstgolf, kom dan naar Dublin Airport. Wij zullen het je zo makkelijk mogelijk maken om het volgende te krijgen.

Rechterbovenhoek, boven de lijn.

Over geld gesproken…

Ik vind het heerlijk om wakker te worden met mensen die een kaart in hun hand hebben. Hoewel ik aanvankelijk huiverig was voor het aanbieden van beloningen, omdat de initiële kosten voor het kopen van de uitrusting uit onze zak komen, is het dat wat ons op de been houdt.

De Amsterdamse kickassery was een bedankje van mijn vriendin, Eileen, vorige week. Niet lang daarna stelde mijn ontwerpster, Shannon, me in ons kantoor voor aan R&H Collectors’ Leather en bespraken we de kosten van de laarzen. Een van de laarzen was nergens verkrijgbaar, dus kregen we monsters zonder vermelding van dat feit. Het is geen geheim waar de laarzen tegen bestand zijn, we wilden gewoon iets geven aan de mensen die ze dragen.

Shannon downloadde de effecten, en mijn stemming veranderde in een minuut, dat ze een vriendje had, Thomas, en een vriend om mee te gaan!

lees meer:

Leave a Reply

Your email address will not be published.