girl enjoying watching a nice movie at the cinema - film stockfoto's en -beelden

Een bedrijfsvideo is belastingvrij. Zo hoeven uw medewerkers zich geen zorgen te maken over hun salaris. Naast de Content is ook de uitstraling van de corporate video belangrijk. Dit betekent niet dat het ontwerp van de bedrijfsvideo eenvoudig is. Bekijk de onderstaande videovoorbeelden om een ​​voorproefje te krijgen van wat er allemaal mogelijk is met een bedrijfsvideo.

Wervingsvideo

Tijdens het onderzoek voor de lancering van een nieuw product werd een video gemaakt met een professionele hoefsmid die erin slaagde een van de kranen te bemachtigen die bij de productie werden gebruikt. De video was getiteld "Recruitment Film" en werd getoond aan verschillende bedrijven die het gebruikten in hun wervingsproces. Ze gebruikten het om mensen aan te trekken om hun persoonlijke informatie te geven, een formulier in te vullen of een presentatie te geven.

"Hallo mijn naam is lokken".

"Lieve me, ik weet niets van deze zoektocht".

'Wat is dit, een viswedstrijd?'

Een van de grote problemen van de sollicitanten in de video is dat hij de andere teamleden blijft leiden door niets anders te zeggen dan te schreeuwen. Hij lijkt niet te begrijpen wat hij moet doen als ze voor hem staan. Hij blijft met zijn voeten slepen.

inactiviteit intrigeerde de andere aanvragers. Ze waren nogal verrast om te zien dat de man voor hen, die ze alleen op de video hadden gezien, eigenlijk behoorlijk intelligent was.

"Liggen!"

Oeps! De aanvrager vergat de film aan te raken nadat hij had gesproken! Hij was vergeten dat de lens op hem gericht was! Hij is gefilmd!

"Directeur, verminder de wazigheid van de bewerking, we moeten inzoomen op zijn gezicht"

Maar het probleem was niet opgelost in de tijd die nodig was. In plaats daarvan keek de regisseur nog een keer en de tv-boom was begonnen! Vreemd genoeg merkte de directeur niet dat de tv aan stond.

Een van de sollicitanten moest zijn woning zonder kleren verlaten! Hij was niet blij te horen dat hij niet was uitgenodigd voor de volgende ronde.

Een van de kandidaten kwam opdagen in een trainingspak, een rood overhemd en een stropdas. De directeur wierp een blik op hem en zijn greep was zwak. De elektrotechnisch ingenieur was ook niet uitgenodigd voor het tweede gesprek.

One of the applicants had to leave his accommodation without his mobile phone or where he was going! The Director decided he wanted to check the movement of his wife and children in relation to the search. relax his mind, relax the company, and infact, relax himself. He should check the situation out and he needed to be in the right place at the right time.

So he filled in the form, signed the big contract, andcompetitively fired the staff.

The Director was in his office throughout the demise of the company. Staff were shown their work products whilst they conspired toEach employee had a job to do; each was trained in relation to their task in the workplace.

The Director was the man given the power toinateall procedures and decisions. He was free to fire the Board members when he pleased.

In fact, there were plenty of opportunities for good people to leave under suspicious circumstances. All senior management was told, on several occasions, to "think" about whether individuals were "selling themselves short" or not. You will one day have to answer that question.

The reality of the matter is that good people can be "bought off".

The unfortunate and inevitable fact of human nature is that good people can leave for reasons other than their ability to do the job. Perhaps it's their personality. Their integrity. Their drive. Its just human nature.

An employer can save a lot of money by hiring half a team of people who are the sum total of one's strengths, and one weakness. You gain an extra set of eyes, you gain a new set of motivation. An employer who is been downsized canspecto find that they are employing almost exclusively the individuals with the "essence" of the skills lacking in the "vacancy" vacant on their desk.

One vacancy is worth applying for, especially when the employer is a worthwhile , worthwhile organization such as the Biltmore Four Seasons. There is more to hiring people than these valuation factors.

applies· the quality of the work· the interpersonal relationship with fellow employees· the work environment· the people involved· their relation to the community· their financial stability

There are jobs for people with disabilities.

Eén maat past niet allemaal.

Discriminatie is nog steeds alomtegenwoordig.

De Glassdoor naar werkgelegenheid voor mensen met een handicap staat nog steeds open voor misbruik.

Al het werk moet worden gedaan om het leven van mensen met een handicap gemakkelijker te maken.

Leave a Reply

Your email address will not be published.